Distributeur worden | Ultieme vrijheid als distributeur

Ultieme vrijheid door ook distributeur te worden bij Young Living!

Wij zijn Danielle en Ed, eigenaren van Oiled by Nature. Onze eigen positieve ervaringen met de producten van Young Living hebben ervoor gezorgd dat wij dit enthousiasme willen overbrengen op anderen. Hoewel wij klein begonnen, hebben wij inmiddels beiden onze reguliere banen kunnen opzeggen en houden wij ons nu fulltime bezig met Oiled by Nature. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan vertellen wij je graag meer over onze ervaringen en over hoe ook jij distributeur kan worden !

Ons verhaal in het kort

Al jarenlang waren wij op zoek naar een manier om zonder chemicaliën door het leven te gaan . De essentiële oliën van Young Living kwamen op ons pad. In die periode zaten wij zelf in een lastige situatie wat betreft werk en inkomen. We besloten de Young Living Premium Starter Kit te kopen en wij waren, eerlijk gezegd, gelijk verkocht. Het effect werkte door op alle fronten waar die niet zo lekker liepen. We zochten naar een manier om onze topervaring te delen met anderen. Toen kwamen we terecht op het pad van netwerkmarketing binnen Young Living.

We begonnen klein, naast onze reguliere banen. Na slechts 8 maanden kon Danielle haar baan al opzeggen en sinds december 2017 houdt ook Ed zich fulltime bezig met Oiled by Nature. En het is nu al een onbetaalbaar avontuur !

Een droomleven

Sinds de start van Oiled by Nature hebben wij al vele mensen mogen helpen. Niet alleen helpen wij dagelijks onze klanten aan de fijnste producten van Young Living, maar daarnaast hebben wij al vele teamleden mogen coachen bij het behalen van dezelfde goede resultaten. En als klap op de vuurpijl hebben wij ook nog prachtige reizen kunnen maken. Wij leiden nu een vrij en avontuurlijk leven en zouden het nooit meer anders willen zien.

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Als je distributeur wilt worden van Young Living, werk je volgens het systeem van netwerkmarketing. Dat betekent dat je als wellnessprofessional aan de slag gaat met het verspreiden van het enthousiasme rond Young Living. Wij ervaren Netwerkmarketing als zeer laagdrempelig en mild . Van koude acquisitie is geen sprake en er is alle tijd en ruimte om je klanten uitgebreid voor te lichten. Je bepaalt immers zelf je uren!

Schuilt er een ondernemer in jou, hecht je waarde aan een natuurlijke leefstijl en wil je zelf bepalen wanneer, waar en hoe lang je werkt? Dan is distributeur worden voor Young Living iets voor jou! Je kunt deze werkzaamheden uitvoeren naast je huidige baan, maar ook fulltime. Het is aan jou. Wij ondersteunen jou met intensieve begeleiding en onze gratis mentoring op businessgebied , zodat je echt een eigen bedrijf kunt vormgeven. Wij verwelkomen je graag bij het snelst groeiende team van Europa!

Meer weten? We gaan graag met je in gesprek. Stuur een mail naar info@oiledbynature.nl of bel naar 06-44286317 en wie weet ben jij binnenkort onze collega!