Oiled by Nature naar Young Living in Kroatië

Welkom bij de allereerste blogpost van Oiled by Nature !

Afgelopen maand is Daniëlle op uitnodiging van Young Living naar Kroatie geweest en heeft ze gezien en vastgelegd wat een geweldig mooi land het is, ervaren wat een vriendelijk volk het is  en mooie ervaringen gehad en tripjes gemaakt. Dit wilden we met jullie wilde delen, een ding weten wij al zeker wij gaan nu zeker een keer met het gezin op vakantie naar Kroatie en Young Living bezoeken.
Ze was er 5 dagen en heeft tijdens haar verblijf in Kroatie oa.

Een wandeling door het Nationaal park KrKa met de prachtige watervallen gemaakt Šibenik in Kroatië. Dit park dankt zijn naam aan de rivier de Krka, die met een lengte van 72,5 km de 22ste rivier van Kroatië is. De watervallen zelf hebben een verval van 242 meter in zeven stappen, zoveel mensen en toch zo rustig en sereen;Een citytour in Split met een rondleiding door het paleis van Diocletianus van begin 4e eeuw en groeide in de eeuwen daarna uit tot het stadshart van Split. Het paleis vormt een unieke combinatie van Romeinse architectuur en middeleeuwse stedenbouw en staat daarom sinds 1979 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO (wat voor haar als Game of Thrones fan echt te gek was want een aantal scenes zijn daar opgenomen);Een bezoek aan het lokale weeshuis die Young Living ondersteunt. Iedereen had spullen vanaf huis meegenomen voor de kinderen (van baby tot 18 jaar) wat door de kinderen met open armen werd ontvangen. Hier heeft ze geen foto's gemaakt vanwege de privacy van de kinderen in het weeshuis;

Een tour van de Helichrysum boerderij waar  ze ook een Helichrysum plantje mocht poten in het nieuwe veld (toch wel een hoogtepunt voor haar). De zorg en liefde wat er in dit proces zit vind je niet gauw bij een ander bedrijf in deze branche! Alle ongedierte bestrijding wordt met etherische oliën gedaan vnl. met Peppermint en het wieden van onkruid wordt met de hand gedaan;


Een tour van de distillerij van Young Living , dit ligt naast het warenhuis en kantoor. Hier werd het hele proces uitgelegd hoe de plantjes verwerkt worden tot een Etherische Olie alvorens het gebotteld wordt.


Het is zo mooi dat alle members de gelegenheid krijgen om het Seed to Seal proces echt te zien, want ook al was Daniëlle op uitnodiging het was ook mogelijk voor alle Young Living members om voor een spotprijs ook aan deze trip deel te nemen.

Om deze mooie week af te sluiten was er een gala diner voor alle aanwezigen, altijd lekker, gezond en leuk om Young Living members uit andere landen te spreken.

Meer filmpjes vanuit Kroatie vind je op onze You Tube kanaal .