Ondersteuning bij het sporten Deel 1

Voor ondersteuning tijdens het sporten en bij een heel actieve levenstijl zijn er verschilllende producten van Young Living die je kunt inzetten.
In de komende 3 blogposts zullen we onze persoonlijke favorieten delen en hoe en wanneer je deze kunt gebruiken.

In deze post ligt de nadruk op ondersteuning bij de fitness activiteiten; hoe de massage oliën je spieren kunnen voorbereiden op je training , kunnen helpen ontspannen na je training. En mocht je hele gespannen spieren of spierpijn hebben, welke producten je in kan zetten om te helpen ontspannen voor je volgende training,  zodat je mobiel blijft tot die tijd en dan weer optimaal kunt presteren .


Ortho Sport is een massage olie die is ontwikkeld voor zowel professionele als amateur-atleten, en iedereen die hard werkt en speelt. De grote dosering phenol zorgt voor een aangename, warme sensatie die de spieren opwarmt voor een workout en ze lekker warm houdt na een workout. Om die reden gebruikt Daniëlle Ortho Sport, voor en na haar personal trainingsessies bij Marc Hoogervorst .
Een voorbeeld van professionals die deze massage olie van Young Living gebruiken zijn de therapeuten van Eredivisie voetbalclub AZ Alkmaar.

Ortho Ease is een massage olie die is ontwikkeld om de spieren en het vermoeide lichaam te kalmeren. Het helpt schadelijke effecten van inspanning/stress te bestrijden, zoals spierpijn, stramheid en verminderde doorbloeding. Door een rustgevende mix van Young Living therapeutische etherische oliën, zal Ortho Ease je verfrissen en ontspannen. Daniëlle gebruikt het niet alleen in de avonden van haar trainingsdagen, maar ook op andere dagen wanneer haar spieren vermoeid aanvoelen.

Voelen je spieren wat oncomfortabel en vermoeid aan, dan zijn er verschillende olien die je hiervoor in kunt zetten. Omdat iedereen anders is en oliën bij iedereen anders werken, zijn er verschillende opties hiervoor. Daniëlle gebruikt deze opties afwisselend, afhankelijk van waar ze behoefte aan heeft.

Relieve It is een olie mengsel met een diep ontspannende, verwarmende combinatie van verschillende etherische oliën die comfortabel aanvoelt voor spieren en gewrichten, na lichamelijke inspanning. Wil je direct verlichting wanneer je spieren oncomfortabel aanvoelen? Dan is relieve it een fijne combinatie omdat het een diepe werking verwarmende werking heeft.Relief Trio is een combinatie van 3 oliën die je in kunt zetten bij een zwaardere mate van gespannen spieren die behoorlijk pijnlijk aanvoelen. Je kunt het in lagen verdund aanbrengen of er een vaste of vloeibare creme van maken. Valor, Panaway en Peppermint werken heel goed samen om op verschillende manieren je spieren en alles eromheen te helpen ontspannen zodat je weer op een normale manier kunt bewegen.
Valor is een krachtgevende combinatie van etherische oliën, werkt zowel voor de fysieke als de spirituele aspecten van het lichaam om gevoelens van kracht, moed en zelfvertrouwen bij confrontatie met tegenslag te verhogen.
Panaway werd gecreëerd door Gary Young na een ernstige blessure aan de gewrichtsbanden in zijn been. Het helpt tevens bij het behouden van normale cellulaire functie.
Peppermint heeft een sterk, schoon, fris muntachtig aroma en geeft een verkoelend effect. .

Deep Relief is een etherische olieroller met een gepatendeerde melange van oliën die speciaal is geforumuleerd om spierpijn en spanning waar dan ook te verlichten. Heel handig voor onderweg en te gebruiken voor of na een training, Daniëlle heeft het standaard in haar gymbag en al vele medesporters ermee geholpen, denk hierbij bijvoorbeeld aan vingers tussen gewichtschijven ....

Uiteraard zijn er nog meer producten die je kunt inzetten bij een active levenstijl, hier zijn een aantal voorbeelden;

Binnenkort vertellen we  jullie over Young Living supplementen, gezonde snacks en gewichtsondersteunende producten en welke we deze dagelijks gebruiken!