GOUD!

Afgelopen weekend (3 & 4 maart) vond in Schiphol in het Steigenbergen Hotel het Young Living evenement "Celebrate The Netherlands" plaats. Een weekend vol lezingen en gepassioneerde Young Living leden die hun verhalen deelden met de honderden aanwezigen uit Nederland, België, Duitsland, Engeland, Ierland, Spanje, Italië, Finland en vast nog een paar landen die ik vergeten ben te melden...

Een van de sprekers van deze dagen was de oprichter van Young Living: Gary Young. Hij was het hele weekend aanwezig tijdens de workshops en alle aanwezigen keken dan ook enorm uit naar zijn verhalen. Hij had een geweldig verhaal over zijn hondenslee-race van afgelopen januari dwars door Alaska, waarmee hij wilde laten zien dat je alles kunt als je er zelf maar in geloofd.

Een andere geweldige spreker was Michael Pilarczyk: voormalig Radiomaker bij Radio538 en multimiljonair. Hij vertelde zijn levensverhaal en hoe hij motivatie haalde uit zelf geloven waar je voor staat en gaat.

Verder waren er een heleboel leden van Young Living uit "In de olie" die allemaal hun Young Living verhaal vertelde. Een van die mensen die op dat podium stond (voor 400 mensen), was Daniëlle! Zij moest als laatste van haar groep, stond te trillen op haar benen, maar liet aan alle aanwezigen zien dat iedereen kan spreken... Als je maar in jezelf gelooft.

De foto hiernaast was ter gelegenheid van onze nieuw behaalde status: GOUD! Trots op ons, maar zeer zeker op ons geweldige team, zonder wie we allemaal niet het beste uit onszelf kunnen halen. Go Team Oiled By Nature!!!