iTOVi scan

Hoe fijn zou het zijn, als je lichaam je zelf kon zeggen wat het nodig zou hebben om weer in balans te komen, om te kunnen groeien of om weer lekker in je vel te zitten?

iTOVi kan dat! 

Een iTOVi scanner kan, in slechts twee minuten, jouw lichaam scannen en laat in een beknopt overzicht zien welke oliën of supplementen op dit moment de meeste ondersteuning kan bieden. Degene die je scan afneemt kan je de uitgebreide versie van de scan mailen als hij of zij klaar is met de scan. Het stelt geen diagnose, laten we daar duidelijk over zijn! Het kan als ondersteunend advies gebruikt worden. 

Je kunt de iTOVi scan dan ook zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst.

Door middel van het doormeten van bio-markers, via de energiebanen in je lichaam, krijg je inzicht in welke gebieden in jouw lichaam, fysiek of emotioneel of beide, extra ondersteuning nodig hebt om het weer in balans te krijgen.

Alle oliën en de supplementen van Young Living zijn aan het programma gekoppeld, dus het programma zoekt de juiste producten van Young Living bij de markers die aandacht nodig hebben. Het kan echter zo worden ingesteld dat alleen gekeken wordt naar de in Europa beschikbare producten. 

Wil je ook meer inzicht in wat je lichaam nodig heeft?
- bij aankoop van jouw Premium Starter Kit ontvang je één gratis, geheel uitgewerkte scan
- bij deelname aan het ER (Essential Rewards) programma ontvang je een gratis scan voor jezelf en je gezin
- bij het organiseren van een info avond over de oliën van Young Living ontvang je als
gastvrouw / gastheer een gratis scan

De reguliere kosten voor een iTOVi scan zijn €10,00 per persoon, voor de scan met uitgebreide uitleg betaal je €15,00 per persoon (voor MEMBERS ONLY). Wil je daarnaast ook de persoonlijke uitleg, dan betaal je €25,00 per persoon. deze prijzen hanteren we alleen voor de service.

Wil je zelf een iTOVi aanschaffen, gebruik dan deze referral-link