ZYTO scan

Hoe fijn zou het zijn, als je lichaam je precies kon vertellen wat je nodig zou hebben om weer in balans te komen, om te kunnen groeien of om weer lekker in je vel te zitten? Met een ZYTO compass scanner kan dat.

Een ZYTO scanner scant, in slechts enkele minuten, jouw lichaam en geeft een gedetailleerd PDF rapport waarin staat vermeld welke oliën of supplementen op dit moment de meeste ondersteuning kunnen bieden aan jouw lichaam. Het stelt geen diagnose, laten we daar duidelijk over zijn! Het kan als ondersteunend advies gebruikt worden.

Je kunt de ZYTO scan dan ook zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst.

Door middel van het doormeten van 76 bio-markers, via de energiebanen in je lichaam, krijg je inzicht in welke gebieden in jouw lichaam, fysiek of emotioneel of beide, extra ondersteuning nodig hebt om het weer in balans te krijgen.

De oliën en de supplementen van Young Living zijn aan het programma gekoppeld, dus het programma zoekt de juiste producten van Young Living bij de markers die aandacht nodig hebben.

Wil je ook meer inzicht in wat je lichaam nodig heeft?

Ontvang jouw gratis (waarde €35), geheel uitgewerkte scan:

- bij aankoop van jouw Premium Starter Kit via onze referral code of
- bij deelname aan het ER (Essential Rewards) spaar programma ontvang je meerdere gratis scan voor jezelf en je gezin of
- bij het organiseren van een info avond over de oliën van Young Living