Natuurlijke schoonmaakmiddelen | Voor een gezond en fris huis

Happy Home: gezond in balans met natuurlijke schoonmaakmiddelen

Creëer een schone, kalmerende sfeer in huis met de 100% natuurlijke schoonmaakmiddelen van Young Living. Geen chemische walmen meer in huis, maar de rustgevende, verzorgende, milieuvriendelijke en dus toxic-free schoonmaakmiddelen en essentiële olie die van jouw woning een heerlijke en gezonde plek maken. Dat is nog eens genieten!

The full package

Door de jaren heen zijn we zo erg gewend geraakt aan chemische schoonmaakmiddelen. En dat is ook begrijpelijk: deze middelen werken heel grondig en doen hun werk dus goed. Maar gezond zijn ze niet. Deze middelen verspreiden walmen in huis die niet prettig zijn voor jou, jouw kinderen en de huisdieren. Gelukkig is er Young Living, al meer dan 25 jaar gerenommeerd producent van essentieële oliën , met de lijn natuurlijke schoonmaakmiddelen en geuren die je met een gerust hart in huis kunt gebruiken. Zo kun je je hond en kind met een gerust hart van de vloer laten eten – bij wijze van spreken dan.

Essentieële oliën worden al eeuwenlang gebruikt vanwege de aangename geur die zij verspreiden. Dit wordt ook wel aromatherapie genoemd. Maar deze geurige krachtpatsers kunnen je zo veel meer bieden. Daarom verwerkt het Amerikaanse Young Living haar oliën in talloze producten voor persoonlijke verzorging en – zoals gezegd – het huishouden. Van schoonmaakmiddelen en natuurlijke luchtverfrissers tot de nodige diffusers. Zo kun je terecht voor het totale pakket.

Jouw maandelijkse dosis wellness

De fijne natuurlijke schoonmaakmiddelen van Young Living kun je maandelijks ontvangen in een wellnessbox. Deze zit vol met jouw favoriete producten, zoals een mooi vormgegeven aroma-diffuser, natuurlijk afwasmiddel en de nodige lichaamsverzorging . Ook vind je in deze box vele gratis extra’s , zoals producten, kortingen en spaarpunten. Een maandelijks feestje dus!

Wij vertellen jou graag meer over Young Living. Heb je dus vragen over de producten of wil je een eerste pakket bestellen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je met plezier bij het maken van de juiste keuzes voor jouw huishoudwensen. Stuur een mail naar info@oiledbynature.nl of bel naar 06-44286317 . Wij staan voor je klaar.