Essentiële olie | Ga voor 100% natuurlijke verzorging met Young Living

Healthy Lifestyle: natuurlijk leven met essentiële olie van Young Living

Verlang jij naar een manier om jou en jouw gezin een natuurlijke verzorging te bieden? Ontdek de vele voordelen van de essentiële olie van Young Living op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak. Je vindt een breed aanbod aan producten op het gebied van persoonlijke verzorging en huishouden, allen gebaseerd op essentiële olie. Zo maak je op natuurlijke wijze een einde aan die vervelende kriebelhoest, verbeter je je sportprestaties en voorkom je chemische geuren in huis. Zo ondersteun je een 100% natuurlijke, toxic-free lifestyle.

Gek op natuurlijk leven

Wij van Oiled by Nature zijn gek op de natuurlijke, toxic-free producten van Young Living. Daarom kun je bij ons terecht om deze producten gebaseerd op essentiële olie te kopen, maar ook voor de nodige informatie rond de unieke lijnen. Young Living biedt namelijk de mogelijkheid tot natuurlijke verzorging met behulp van essentiële oliën (ook wel etherische oliën genoemd) op ieder gebied van je leven . Ter ondersteuning van je wellness , ter vervanging van chemische schoonmaakmiddelen , voor een natuurlijke lichaamsverzorging voor het hele gezin en een kalm hoofd en lichaam. Zelfs voor aromatherapie kun je de oliën inzetten.

Waarom kiezen voor Young Living?

Young Living is al meer dan 25 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van onderzoek naar en de destillatie van essentiële olie. Met Young Living beschik je over het grootste assortiment oliën en blends en alle hierop gebaseerde make-up , babyproducten , schoonmaakproducten , supplementen en producten voor dierverzorging. Daarnaast speelt Young Living een rol bij de ondersteuning van o.a. de ontwikkeling van kinderen, slachtoffers van natuurrampen en minderbedeelden wereldwijd via de eigen Young Living Foundation .

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de essentiële olie van Young Living. Zo besteedt Young Living veel tijd en moeite aan het waarborgen van de kwaliteit: het bedrijf voert strenge keuringen uit, gebruikt alleen de eerste (meest pure) destillatie, verbouwt zelf de planten waaruit de oliën worden verkregen en heeft het gehele proces in eigen hand (vandaar de Seed to Seal -garantie). Daarnaast worden de gewassen niet genetisch gemanipuleerd, worden geen schadelijke bestrijdingsmiddelen gebruikt en wordt onkruid handmatig gewied. Nieuwsgierig? Je kunt zelf bekijken hoe het er aan toe gaat op de boerderijen over de hele wereld.

Altijd in huis

Om te zorgen dat je jouw favoriete producten altijd in huis hebt, biedt Young Living de mogelijkheid om maandelijks te bestellen. Jij kiest elke maand je eigen favoriete producten en daar krijg je van Young Living allerlei extra's voor: gratis producten, korting op verzendkosten en je spaart voor nog meer gratis producten. Zo zit je nooit zonder en hoef je geen genoegen te nemen met producten van mindere kwaliteit.

Wil je de etherische/essentiële olie kopen of een van de andere producten? Wil je graag meer informatie over het assortiment? Of denk jij erover je ook te gaan richten op de zakelijke kant in Young Living? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 06-44286317 of stuur een e-mail naar info@oiledbynature.nl . Wij vertellen je graag meer.