OBN in de GROW van Young Living

Augustus 2019 - In deze editie van 15 augustus 2019 staat onze eigen Ed Slingerland in de "Verhalen van Leden", waarin hij een aantal vragen beantwoord over het behalen van Goud-status en wat hem motiveert.

Lees het Nederlandse hele stuk HIER! Of voor engels:HERE!


Baseball Against Cancer 2019

Mei 2019 - Editie nummer 8 kan de boeken in als wedereom een geweldige BAC! Was er ooit een nummer geroepen van geld dat graag opgehaald wilde worden van €100.000... Nou, dat is dit jaar dan mooi overtroffen, want het totaal in deze 8 edities van toch voornamelijk plezier hebben met de clinics en het ontmoeten van idolen in zowel de honbal als de softbal, is tot nu toe uitgekomen op..... €105.216!!!

Wij van Oiled by Nature zijn blij dat we wederom ons steentje hebben kunnen bijdragen. Tot volgend jaar!

P!nkGrammy Awards aanloop overweldigend!

februari 2019 - Over belangstelling voor onze geweldige producten valt niets te klagen bij de Grammy Awards show...

De grote namen waren niet weg te slaan en wilde graag even poseren bij de Young Living stand...

P!nk vond de producten zelfs zo interessant dat ze een Thieves roll-on meenam, nadat ze had gevraagd of er toevallig Thieves Household cleaner was om mee naar huis te nemen.

Andere sterren die ook even kwamen kijken waren o.a.: Linda Perry van 4 Non Blondes en de koningin van de Country: Dolly Parton

Bron: Young Living

Jenna Dewan nieuwe Brand Ambassadeur YL

december 2018 - Onze nieuwste Brand ambassadeur Jena Devan is te zien op peoples.com met haar nieuwe Young Living toxinvrije make-up.

Goed nieuws voor ons! Wij delen graag Savvy make-up met de wereld! Vrouwen (en mannen) van alle leeftijden verdienen toxinvrije make-up.

Waarom zouden mannen make-up gebruiken? Omdat hun huid soms ook een beetje bedekking nodig heeft. Het is niet te zien, maar het ziet er geweldig uit en voelt geweldig aan. Iedereen heeft mineralen in het lichaam nodig. Absorberen door de huid gebeurt sowieso, waarom dan geen mineralen?

Bron: People Magazine

Oiled by Nature sponsort ook dit jaar weer Baseball Against Cancer By Night Marathon

mei 2018 - Al enige jaren organiseert Baseball Against Cancer honkbal-clinics voor de jeugd waarbij de opbrengst geheel ten gunste komt van de KWF. Omdat dit doel ons zeer na aan het hart gelegen is, sponsoren wij ook dit jaar weer de jongens van BAC by Night; het team honkbalt de hele nacht tegen 8 verschillende tegenstanders, die allemaal inschrijfgeld betalen en dus zo een flink bedrag hopen op te halen.
Bron: Baseball Against Cancer

Chris Lambton (Lifestyle expert) over zijn huwelijk en kind

maart 2018 - Als je favoriete huishoudschoonmaakmiddel in een van je favoriete tijdschriften staat ... 😍 ✨ 
Bron: HGTV Magazine

Jenna Dewan Tatum over het kijken naar dansfilms met Channing, loskoppelen en vreugde vinden in de kleine dingen

maart 2018 - "Het is verbazingwekkend hoe een geur je humeur kan veranderen." - Jenna Dewan Tatum. Aroma's zijn krachtig en de wetenschap achter je reukvermogen is geweldig! Als je net als Jenna bent en wat opbeurends nodig hebt tijdens je gekke dagen, probeer dan wat Hope en En-R-Gee™ etherische olieblends aan je dagelijkse routine toe te voegen.

Hoop is als een knuffel in een fles. Het is bekend om een atmosfeer te creëren om je geloof te herstellen door opnieuw contact te maken met gevoelens van kracht en stabiliteit.

En-R-Gee™ essentiële olieblend biedt een verkwikkende aromatische boost wanneer je het het meest nodig hebt!

Bron: InStyle Magazine

Essentiële oliën verminderen ADHD symptonen bij kinderen

3 nov 2017 - In de VS is ongeveer 11 procent van de kinderen gediagnostiseerd met ADHD, een aandachtstekotstoornis met hyperactiviteit. Veel van hen hebben baat bij een remedie die in 2008 al is onderzocht door wijlen Dr. Teryy S. Friedmann.
Bron: Healthwatch Gezondheidswaakhond

Young Living is de beste olie...

Sep 2017 - Mogen we even opscheppen dat NYLON onze oliën de beste ter wereld heeft genoemd???  🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Bron: NYLON Facebook pagina 

Essentiële olie door je eten... ja, dat kan!

Aug 2017 - De Basil (basilicum) PLUS olie van Young Living staat  in de spotlight in het September nummer van Family Circle! Zij raden aan om een paar druppels toe te voegen aan je Bolognese saus om de smaak nog meer op te halen. Laat ons weten hoe jij de PLUS oliën gebruikt!
Bron: Family Circle Facebook 

Young Living in Marie Claire USA!!

Jul 2017 - In de nieuwste papieren versie van #MARIECLAIREMAG deelt Robin Roberts (#ROBINROBERTSGMA) haar ervaringen met Lavender essentiële olie en de Dewdrop diffuser! #YLEO
Bron: Instagram 

Beroemdheden en essentiële oliën

Jun 2017 - Beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow, Robin Roberts, Kelly Clarkson en Kerry Washington zijn lyrisch over Young Living, dus Simplemost wilde onze producten zelf wel eens proberen. Kijk hier wat ze ervan vonden
Bron: Simplemost

21 tips van stewardessen voor het vliegen

Jun 2017 - In Women's Health van deze maand deelt Holly Hanssen (stewardess van Southwest Airlines) haar liefde voor het uitgebreid badderen in een hotel bad met Young Living Lavender Essentiële Olie voor het slapen!  
Bron: Women's Health

Welterusten, Good Morning America

Mei 2017 - Weet jij wat het geheim van Robin Roberts voor een goede nachtrust is? Haar Young Living Dewdrop Diffuser en Lavender essentiële olie! Good Morning America 
Bron: The Wall Steet Journal

Olie en schoonheid

Dec 2016 - Dank je wel, People magazine, dat jullie onze Lavender, Frankincense, en Rose essentiële oliën showen en hoe je ze kunt gebruiken in je dagelijkse schoonheidsroutine. 
Bron: People Style Magazine


Hoe Hollywood lekker blijft slapen tijdens de AWARDS-SEASON gekte

Nov 2016 - Relativity Media voorzitter Dana Brunetti zegt dat slaap dé manier is om gezond te blijven; dus tijdens het award seizoen doet ie dat ook "zoveel als maar kan!". Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ter promotie van slaap gebruikt Allison Janney (7malige Emmy winnaar) hete baden met Young Living essential oils — Lavender, Peace & Calming en Valor... LEES MEER.

Bron: Pret-a-Reporter

Soul & Spirit Magazine

Juni 2016 - Met dank aan Soul & Spirit magazine voor een geweldig artikel over de kracht van Raindrop techniek! Het was absoluut een vooreecht dit te lezen.

Studie Naar Olie En Autisme

Apr 2016 - De kinderen in de Ohio State essentiële Oliën studie dragen een actigraph om bewegingen te registreren; Shannon behandeld haar zoon Sam met essentiële oliën.

Voor kinderen met autisme is in slaap komen een uitdaging.

In feite hebben tot wel 3 van de 4 kinderen met autisme slaap problemen - en er momenteel geen FDA goedgekeurde medicijnen voor slaap problemen bij kinderen.

Wat nou als essentiële oliën zouden kunnen helpen?

Dat is de vraag die onderzoekers aan de Ohio State University Wexner Medisch Centum stellen.

Bron: Werner Medical Center

The Iron Cowboy

Jan 2016 - “The Iron Cowboy” heeft definitief de headlines gehaald door succesvol 50 hele triathlons in 50 dagen in alle 50 staten te volbrengen! Hij is inspirerend laat ieders marathon lopen op een grap lijken... Zoals hij aangeeft in de video hiernaast, is hij zeker een product van het gebruiken van de producten van Young Living, van top tot teen. Van shampoos tot proteine poeders, tot supplementen en de essentiële oliën zelf.

Bron: Young Living Blog

Waarom Olie (Vooral Met Dit Weer) Jouw Nieuwe Gezichtscrème Wordt

Jan 2016 - Verplaats deze musthave maar van je ‘als ik geld over heb-lijstje’ naar je dagelijkse routine. Gezichtsolie is niet alleen goed voor hydratatie, maar beschermt je ook tegen viezigheid en guur, koud, brrrr weer. En kan een heler zijn bij huidproblemen. 

Maar. Hoe werkt dat dan, gezichtsolie?  Vrij simpel. Facial oil kun je aanbrengen onder je make-up of los gebruiken als huidverzorging.  Belangrijk is dat je weet welke olie het beste bij jouw huidtype past. En om wat duidelijkheid te scheppen in het ‘gezichtsolie-landschap’ (de ene olie is immers de andere niet) vroegen we chief van ELLE’s Beauty Lab, Sylvia Platjouw, om uitleg. 

Volgens Sylvia zijn er in beginsel twee soorten olie: basisolie en etherische olie (ook wel essential oil).  

Bron: Elle

Beroemdheden Betrapt Met Young Living Producten - Deel 2

Okt 2015 - Alanis Morissette, zichzelf omschrijfend als "Hippie-Eco Meisje" vind haar shop ideeën op Instagram. "Ik vond bijna alles in mijn tas door kleine shops te volgen" zegt de Grammy winnares, 41, wiens album Jagged Little Pill: Collector's Edition vrijdag 30 oktober uitkomt. De moeder van Ever, 4 - met rapper eega Mario "Souleye" Treadway - laat US Weekly de "magische schatten" zien die ze in haar Newbark clutch heeft.

Bron: US Weekly

Alternatieve Therapieën Bij Dieren

Mei 2015 - Essentiële Olie Therapieën

Essentiële oliën malen gebruik van de olie gewonnen uit planten om het herstel te verbeteren , ondersteunen normaal, gezond gedrag en ondersteunen een normaal genezingsproces bij onze patiënten.

Bron: Integrative Vet Med Center

Beroemdheden Betrapt Met Young Living Producten

Sept 2014 - BANG! Mayim Bialik (38), heeft de perfecte balans tussen practisch en voorbereid. "Ik ben geen persoon van luxe," geeft de Big Bang Theory actrice toe. "ik heb deze duffel al sinds High School!" Wat heeft de moeder van Miles, 8, en Frederick, 6, (van ex-man Michael Stone) allemaal bij zich in haar handtas? Mayim verklapt haar "moetjes" aan US Weekly.

Bron: US Weekly 

Sinaasappelgeur verlicht spanning gedurende de bevalling

Jun 2014 - Met de zomer in de lucht nieuws over de geur van sinaasappels. Onderzoek toont aan dat deze geur spanning verlicht bij de vrouw gedurende de bevalling.

Sinaasappelessence draagt van oorsprong warmte, blijheid en frisse onbezorgdheid over (Fischer- Rizzi, 1993). De aroma-therapeutische toepassing van de sinaasappel (Citrus aurantium) is breed. De etherische olie van de schil van de sinaasappel helpt onder andere bij kramp door nervositeit.

Bron: Vakplatform voor Natuurgeneeskundige

Zanger van "Train" tijdens de 2014 YL Internationale Conventie

Juni 2014 - Train was de hoofdact op Young Living’s 2014 International Grand Convention.
Check de video hiernaast van de lead zanger Patrick Monahan, terwijl hij vertelt over essentiële oliën en Young Living. Hij schijnt ze voor elke show te gebruiken!!!Lavendel beter dan antidepressiva

Jan 2014 - Lavendelolie kan helpen tegen angststoornissen. Dit is aangetoond in een grootschalig onderzoek door wetenschappers uit Wenen (Oostenrijk). Het extract van lavendel zou zelfs beter dan een modern chemisch antidepressivum werken. De wetenschappers publiceerden hun studie in het laatste nummer van het International Journal of Neuropsychopharmacology.

De studie volgde 539 patiënten. Ze kregen iedere dag ofwel 160 of 80 milligram lavendelolie of 20 mg van het antidepressivum paroxetine. Uiteraard kreeg een deel van de groep een placebo ter controle.

Bron: GGZNieuws


Slotervaart Ziekenhuis volgt Amerikaans voorbeeld

Sept 2011 - In Amerika worden essentiële oliën inmiddels in veel ziekenhuizen gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid en het welzijn van de patiënten. Erg fijn om te lezen dat het Slotervaart ziekenhuis essentiële oliën inzet als complementaire zorg bij bevallingen!

(Wanneer ze de 100% pure essentiële oliën van Young Living (met hun therapeutische kwaliteit) zouden gebruiken, zou het effect nog groter zijn!).

Bron: Slotervaart ziekenhuis