Download hier de meest recente income disclosure van Young Living over 2016 (rechts klikken en opslaan als...)

Team Oiled By Nature

Toen wij in aanraking kwamen met Young Living (lees hier meer erover), konden we niet anders dan met onze omgeving delen wat onze ervaringen waren. Al gauw zijn we deze gaan delen op social media en voor we het wisten, waren we werkzaam in Network Marketing met als resultaat dat Danielle haar baan na 8 maanden kon opzeggen. Ed heeft inmiddels sinds half december 2017 zijn reguliere baan opgezegd om zich ook fulltime met Oiled by Nature bezig te houden.

We hebben hele mooie ervaringen opgedaan, sinds we dit avontuur zijn aangegaan: veel mensen geholpen, coachen een internationaal team waarin we al velen hebben geholpen hun dromen te realiseren en zelfs meer dan dat, geweldige reizen gemaakt (hierover kun je op onze blog meer lezen) en financiele onafhankelijkheid bereikt.

Vaak krijgen we de vraag of Network Marketing een louche piramide spel is, een "get rich quick scheme" is, investeer duizenden euro’s en niets terugverdienen.
Maar iedereen weet dat Piramide spellen illegaal zijn en daar houden we ons ver van. Wil je meer weten over MLM, Network Marketing en Pyramidespel: KLIK HIER!

We werd verliefd op het product, voor we aan de zakelijk kant van Young Living begonnen en we zijn nog nooit onderdeel geweest van een Network Marketing organisatie. Hierdoor hadden we geen eerdere referentie kader voor Network Marketing, Multilevel Marketing, Direct Sales, Affiliate Marketing, Mail Marketing, Online Marketing etc. etc. Echter vanaf het moment dat wij onze business met Young Living hebben opgebouwd, hebben we ontdekt dat dit een van de vriendelijkste en meest laagdrempelige vorm is van Network Marketing die er is met een zeer ruime compensatieplan. We zijn onderdeel van een geweldig en een van de meest succesvolle teams nl. The lemondroppers in de USA die alles net even anders doen dan iedereen gewend is.

Droom je van een hele andere invulling of zoek je juist een aanvulling op je huidige carrière? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen voor wie een healthy, toxic-free lifestyle al heel normaal is!

Vind je het leuk om mensen te helpen hun gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen, met behulp van Young Living etherische oliën? Lijkt het je wat om je eigen team te gaan begeleiden en lid te worden van het snelst groeiende team in Nederland? Heb je een paar uur per week over om een business vanaf huis op te bouwen zonder startkapitaal of verkoopdruk? Wij geven je een intensieve business training om je op weg te helpen, alles wat je nodig hebt is wifi en lef!

Ben je een wellness professional en geïnteresseerd om te werken met 100% natuurlijke producten op basis van zuivere etherische oliën? Bied je clienten iets extra’s, onderscheid je in je branche en breidt ondertussen je business uit. Wij bieden je GRATIS onze business opleiding en persoonlijke begeleiding, in de vorm van coaching, om de producten in jouw bedrijf in te passen. Elke onderneming is uniek, dus we stemmen de coaching op jou en je bedrijf af.

Spreekt dit jou aan, heb je nog geen Young Living account, en wil je meer informatie, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag jouw dromen realiseren! Lees hier meer over Network Marketing