Hoi welkom, leuk dat je onze website bezoekt!

Wij zijn Daniëlle & Ed Slingerland, getrouwd na een romance in Benidorm heel wat jaartjes geleden. Samen hebben wij 2 tienerzoons: Michael en Colin, 1 ex-hulphond: Tim en Violet onze lieve kat. We hebben een heel druk leven dat voor Ed draait om honkbal en vinyl, voor onze tieners om honkbal, waterpolo en gamen en voor Daniëlle's vele hobby’s, waarbij zij o.a. Facebookgroepjes opstart om haar passies zoals Scrapbooking, Bakken, Haken en haar Filofax versieren te delen.

In juni 2014 was Daniëlle werkzaam als management assistente en leefde zij een stressvol leven, doordat Ed werkeloos was en het voor haar ook naderde. Daarnaast hadden wij een familielid, die heel ziek was, waardoor er veel spanning heerste en menig onrustige nachten.
Op aanraden van een vriendin kochten we de Young Living Premium Starter Kit; we waren al een aantal jaren bezig met een healthy lifestyle en de 100% natuurlijke etherische oliën van Young Living passen daar perfect bij. Al snel ervaarden iedereen in ons gezin verlichting op veel vlakken en gingen we onze ervaringen delen met familie en vrienden.
Inmiddels zetten wij de oliën echt in op alle gebieden: school, werk, sport, beauty, huishouden, huisdieren etc. je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een olie voor.

Door ons werk met de olien hebben we veel geleerd over synthetische chemicalien, die je echt overal terug vind. Wij zijn alle producten (om voor onszelf, ons huis en onze dieren te zorgen) aan het vervangen door producten van Young Living; een clean swap naar een echte toxic-free lifestyle. Dat ging niet 1-2-3, daar hebben we langzaam naartoe gewerkt; elke keer, als een product leeg was, hebben we het vervangen door een product van Young Living.


De oliën en delen van onze ervaringen pasten helemaal bij ons en de keuze om zakelijk als distributeur aan de slag te gaan was dan ook snel gemaakt. Na 8 maanden, op de dag dat Ed een nieuwe baan begon, ging Daniëlle vanuit huis werken. Inmiddels is Ed's sabbatical van die baan op 1 januari 2018 aangevraagd.

We worden blij als we andere mensen net zo kunnen helpen om hun gezondheid (hetzij lichamelijk, mentaal of spiritueel) op een natuurlijke manier te ondersteunen net als wij dat doen.


En minstens net zo leuk vinden we het om ons team van distributeurs te coachen , zodat ook zij hun gezin op een natuurlijke manier kunnen verzorgen - maar tegelijk ook hun dromen verwezenlijken en financieel onafhankelijk worden - door net als wij een eigen business op te bouwen met Young Living.

Ons leven is op zo'n positieve manier veranderd en dat gunnen we iedereen: daarom delen we waar en wanneer we maar kunnen wat Young Living en een toxic-free lifestyle je kan brengen op persoonlijk en zakelijk vlak.