GOUD!


Afgelopen weekend (3 & 4 maart) vond in Schiphol in het Steigenbergen Hotel het Young Living evenement "Celebrate The Netherlands" plaats.

Lees meer

Ondersteuning bij het sporten Deel 2

Voor ondersteuning tijdens het sporten en bij een heel actieve en natuurlijke levenstijl zijn er verschilllende producten van Young Living die je kunt inzetten. 

In  3 blogposts zullen we onze persoonlijke favorieten delen en hoe en wanneer je deze kunt gebruiken. 

In deze post ligt de nadruk op de supplementen die we gebruiken, als eerste de supplementen die we specifiek gebruiken om fitness activiteiten te ondersteunen;

BLM staat voor Bones Ligaments Muscles oftewel Botten Ligamenten en Spieren. 
BLM maakt het mogelijk om normale bot- en gewrichtsgezondheid te ondersteunen met een voedingssupplement.
Etherische Olieen: Wintergreen, Clove Idaho Balsam Fir 


Sulfurzyme
Sulfurzyme- capsules helpen om het comfort van gewrichten te ondersteunen en mobiliteit van gewrichten te behouden.
Ze bevatten twee krachige actieve ingredienten: MSM en NingXia wolfsbesfruitpoeder. 

Multigreens
MultiGreens is een voedzame chlorofyl-formule ontworpen om de vitaliteit te verhogen, om de zenuw- en bloedsomloopsystemen te helpen stress te verlichten en om energiemetabolisme en gebruik van glucose te stimuleren. Etherische Olieen: Rosemary, Lemongrass, Lemon, Melissa 

Verder gebruiken we ook nog 

Longevity


Life 5

Ningxia Red

Essentialzymes 4


Essentialzymes

Super Cal

Omega

Young Living heeft nog veel meer supplementen om een actieve en/of gezonde levenstijl te ondersteunen maar dit zijn de supplementen die wij in ons gezin gebruiken, uiteraard ieder gezinslid naar behoefte. Je kunt meer over de andere supplementen lezen op onze website

Lees meer

Ondersteuning bij het sporten Deel 1

      

Voor ondersteuning tijdens het sporten en bij een heel actieve levenstijl zijn er verschilllende producten van Young Living die je kunt inzetten.

In de komende 3 blogposts zullen we onze persoonlijke favorieten delen en hoe je deze kunt inzetten voor, tijdens en na het sporten. 


Lees meer

Vaderdag

Vaderdag komt eraan en wij hebben wel wat leuke suggesties voor je om je vader, opa of de liefste man in je leven te verwennen met fijne etherische olien die niet alleen lekker ruiken maar waar ze ook wat aan hebben.


Lees meer

Oiled by Nature naar Young Living in Kroatië

Welkom bij de allereerste blogpost van Oiled by Nature!

Afgelopen maand is Daniëlle op uitnodiging van Young Living naar Kroatie geweest en heeft ze gezien en vastgelegd wat een geweldig
mooi land het is, ervaren wat een vriendelijk volk het is  en mooie ervaringen gehad en tripjes gemaakt. Dit wilden we met jullie wilde delen.

Lees meer