Bestelinformatie

Ben je geïnteresseerd in de Young Living Premium Starter kit? Dan kun je dat doen door zelf je bestelling bij Young Living te plaatsen; je wordt dan een member (officieel wordt dat in het systeem distributor genoemd, maar laat dit je niet afschrikken. Dit houdt alleen dat je in aanmerking komt voor 24% korting die alle members van Young Living krijgen, net als wij zonder verdere verplichting, deze is al verwerkt in de prijs die je ziet) met een eigen account bij Young Living.

Wil je een losse etherische olie bestellen of andere producten van Young Living kun je contact met ons opnemen, wij bestellen eens per maand en kunnen we onze 24% korting met je delen.

Mocht je net zo enthousiast worden over de producten als wij, dan biedt Young Living je de mogelijkheid om deel te nemen aan het Essential Rewards programma of kun je actief als distributeur aan de slag te gaan in ons team.

Voor advies, meer informatie, het doorgeven van een bestelling of hulp bij het aanmelden bij Young Living kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!