Young Living Diffusers

Maak van je huis, kantoor of auto een ware oase. Met onze diffusers vul je iedere ruimte met heerlijk ruikende etherische oliën, waar je ook bent!

Car Vent Diffuser

Geniet van een heerlijk ruikende auto met de Car Vent Diffuser! Deze eenvoudige, stijlvolle diffuser is verkrijgbaar in roségoud en grijs en bevat absorberende pads die een heerlijke geur verspreiden.

Aria Diffuser

De Aria Diffuser heeft een afstandsbediening, muziek, kalmerende geluiden en LED-verlichting. Een kleine ultrasone plaat trilt ruim een miljoen keer per seconde waardoor het water verdampt en etherische olie verspreid wordt. Incl. 1x5ml Lemon & 1x5ml Peppermint

USB Diffuser

Geniet altijd en overal van je favoriete oliën met deze USB Diffuser. Gebruik de diffuser met de laptop, in de auto, op kantoor of op reis. De diffuser is stil, compact en heeft verschillende intervalstanden (10/30/60 sec.).

Vitassage Diffuser

Gebruik de Vitassage Diffuser om etherisch oliën toe te voegen aan je massage. 3 verschillende oliën worden diffused terwijldrie RVS ballen pijnlijke en vermoeide spieren masseren.

Nicolas Diffuser

Nicolas Diffuser

Ultrasonic Diffuser

Ultrasonic Diffuser