Etherische olie | Ga voor 100% natuurlijke verzorging met Young Living

          

 

Healthy Lifestyle: natuurlijk leven met etherische olie van Young Living

Verlang jij naar een manier om jou en jouw gezin een natuurlijke verzorging te bieden? Ontdek de vele voordelen van de etherische olie van Young Living op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak. Je vindt een breed aanbod aan producten op het gebied van persoonlijke verzorging en huishouden, allen gebaseerd op etherische olie. Zo maak je op natuurlijke wijze een einde aan die vervelende kriebelhoest, verbeter je je sportprestaties en voorkom je chemische geuren in huis. Zo ondersteun je een 100% natuurlijke, toxic-free lifestyle.

Gek op natuurlijk leven

Wij van Oiled by Nature zijn gek op de natuurlijke, toxic-free producten van Young Living. Daarom kun je bij ons terecht om deze producten gebaseerd op etherische olie te kopen, maar ook voor de nodige informatie rond de unieke lijnen. Young Living biedt namelijk de mogelijkheid tot natuurlijke verzorging met behulp van etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd, hoewel dit een anglicisme is) op ieder gebied van je leven. Ter ondersteuning van je wellness, ter vervanging van chemische schoonmaakmiddelen, voor een natuurlijke lichaamsverzorging voor het hele gezin en een kalm hoofd en lichaam. Zelfs voor aromatherapie kun je de oliën inzetten.

Waarom kiezen voor Young Living?

Young Living is al 25 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van onderzoek naar en de destillatie van etherische olie. Het bedrijf is producent van het grootste assortiment oliën en blends en tevens de hierop gebaseerde make-up, babyproducten, schoonmaakproducten, supplementen en producten voor dierverzorging. Daarnaast speelt Young Living een rol bij de ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen wereldwijd via de eigen stichting.

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor de etherische/essentiële olie van Young Living. Zo besteedt Young Living veel tijd en moeite aan het waarborgen van de kwaliteit: het bedrijf voert strenge keuringen uit, gebruikt alleen de eerste (meest pure) destillatie, verbouwt zelf de planten waaruit de oliën worden verkregen en heeft het gehele proces in eigen hand (vandaar de Seed to Seal-garantie). Daarnaast worden de gewassen niet genetisch gemanipuleerd, worden geen schadelijke bestrijdingsmiddelen gebruikt en wordt onkruid handmatig gewied. Nieuwsgierig? Je kunt zelf bekijken hoe het er aan toe gaat op de boerderijen, die zijn verspreid over de hele wereld.

Altijd op voorraad

Om te zorgen dat jouw voorraad altijd up-to-date is, stuurt Young Living jou maandelijks de wellnessbox. Hierin zitten producten naar keuze plus tal van fijne extra's: gratis producten, korting op de verzendkosten. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je onverhoopt zonder zit en elders je essentiële olie moet kopen.

Wil je de etherische/essentiële olie kopen of een van de andere producten? Wil je graag meer informatie over het assortiment? Of denk jij erover je ook te gaan richten op het verspreiden van de interesse in Young Living? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 085-8883978 of stuur een e-mail naar info@oiledbynature.nl. Wij vertellen je graag meer.