Young Living Diffusers

Maak van je huis, kantoor of auto een ware oase. Met onze diffusers vul je iedere ruimte met heerlijk ruikende etherische oliën, waar je ook bent!

DEW DROP

BESTELNO: 5330502

De Dewdrop Diffuser is een diffuser, bevochtiger en vernevelaar en makkelijk in gebruik. Deze diffuser kan 4 uur lang gebruikt worden, gaat vanzelf uit en geeft op een aangename manier licht.
Incl.:
-1x5ml Lavender -1x5ml Citrus Fresh

LANTERN

BESTELNO: 23701

Breng sfeer in huis met de Lantarn Diffuser. Transformeer je huis met de geur van je favoriete etherische olie en deze prachtige lantaarn van metaal en glas.
Incl.:
-1x5ml Lavender
-1x5ml Citrus Fresh


DESERT MIST

BESTELNO: 27981

De Desert Mist Diffuser heeft een prachtig Marokkaans ontwerp en past in elk decor.
De verstuiver heeft een looptijd van tot wel tien uur en er zijn diverse
lichtopties, waaronder een flikkerende kaars.
Incl.:
-1x5ml Citronella
-1x5ml Orange

ARIA

BESTELNO: 4524502

De Aria Diffuser heeft een afstandsbediening, muziek, kalmerende geluiden en LED-verlichting. Een kleine ultrasone plaat trilt ruim een miljoen keer per seconde waardoor het water verdampt en etherische olie verspreid wordt.
Incl.:
-1x5ml Lemon
-1x5ml Peppermint


AROMA LUX

BESTELNO: 4695502

De Aromalux Diffuser is een diffuser, luchtzuiveraar en vernevelaar. De diffuser heeft een gepatenteerd ontwerp en gepatenteerde technologie en functies.
Incl.:
-1x15ml Thieves


FEATHER

BESTELNO: 27016

Feather the Owl tovert de slaapkamer van je kleintje om tot een oase van rust en zorgt voor een creatieve sfeer in speelkamers. Inclusief ingebouwd nachtlampje,
witte ruisgeluid en aanraakgevoelige regelaars.
Incl.:
-1x5ml Lavender


SWEET AROMA

BESTELNO: 29983

Deze compacte, moderne verstuiver is prachtig blauw van kleur en neemt niet
veel ruimte in beslag.
Inclusief twee verstuifopties
en tien lichtopties.
Incl.:
-1x5ml Lemon


VITASSAGE

BESTELNO: 4625

Gebruik de Vitassage Diffuser om etherisch oliën toe te voegen aan je massage. 3 verschillende oliën worden diffused terwijl drie RVS ballen pijnlijke en vermoeide spieren masseren.

ULTRASONIC

BESTELNO: 445608

De Ultrasonic Diffuser is een etherische olie-verstuiver die iedere etherische olie kan verstuiven van lavendel tot sandelhout. Met een optimale frequentie van 2.400.000 cycli/seconde verdampt de Ultrasonic Diffuser van Young Living koud water en etherische oliën, waarbij de moleculen in een microscopische mist worden verspreid.


CAR VENT

BESTELNO:
GRAY: 25201
ROSE GOLD: 25193

Geniet van een heerlijk ruikende auto met de Car Vent Diffuser! Deze eenvoudige, stijlvolle diffuser is verkrijgbaar in roségoud en grijs en bevat absorberende pads die een heerlijke geur verspreiden.


USB

BESTELNO: 5224501

Geniet altijd en overal van je favoriete oliën met deze USB Diffuser. Gebruik de diffuser met de laptop, in de auto, op kantoor of op reis. De diffuser is stil, compact en heeft verschillende intervalstanden (10/30/60 sec.).


NICOLAS

BESTELNO: 504206

De Nicolas Diffuser is een kleine, handige verstuiver die geen elektriciteit gebruikt. Het is een goedkope en milieuvriendelijke optie. Gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Deze diffusers zijn niet meer verkrijgbaar, hetzij uit de collectie of tijdelijke aanbieding.


RAIN STONE

UIT DE COLLECTIE.

De Rainstone Diffuser bevat de allernieuwste ultrasone technologie en traditioneel Chinees vakmanschap. De diffuser heeft een looptijd van 8 uur, is voorzien van sfeerverlichting, een ionisator en afstandbediening.
Incl.:
-1x5ml Tangerine
-1x 5ml Thieves


LANTARN
(CHARCOAL)

WAS TIJDELIJKE FEESTDAGEN AANBIEDING.

Breng sfeer in huis met de Lantarn Diffuser. Transformeer je huis met de geur van je favoriete etherische olie en deze prachtige lantaarn van metaal en glas.

LAVA STONE

WAS TIJDELIJKE FEESTDAGEN AANBIEDING.

Geniet van natuurlijke mist met Young Living's Limited Edition Lava Stone Diffuser-ideaal voor het zachtjes verfrissen van kleinere ruimtes, zoals het kantoor of de badkamer. Gemaakt van beukenhout met in het midden een lavasteen, kan de diffuser gebruikt worden met uw favoriete etherische oliën. Doe maar een paar druppels olie op de steen.


Hoewel wij zelf geen producten verkopen, bieden we je wel de eenvoudige mogelijkheid om ze te
bestellen... MET 24% korting en korting op verzendkosten!

Wil je een product bestellen, klik dan HIER om naar onze webshop bij Young Living te gaan.