Wij zijn Daniëlle & Ed Slingerland, getrouwd na een romance in Benidorm heel wat jaartjes geleden. ons gezin bestaat uit 2 zoons Michael en Colin, 1 ex-hulphond Tim en Violet, onze lieve kat. We hebben een heel vol leven dat voor Ed draait om honkbal en vinyl, voor onze jongens om sport, muziek en gamen en voor Daniëlle om haar vele creatieve hobby’s, passies die ze veelal deelt dmv Facebookgroepen die ze heeft opgezet, ze is nl. dol op het communitygevoel en brengt graag likeminded mensen samen.

In juni 2014 was Daniëlle werkzaam als management assistente en leefde zij een stressvol leven, o.a. doordat Ed werkeloos was geworden door een reorganisatie en voor haar ook ontslag naderde. Daarnaast hadden wij een familielid, die terminaal ziek was, waardoor er veel spanning heerste en menig korte en onrustige nacht.

Hoewel we het financieel eigenlijk niet konden, hebben we op aanraden van een vriendin toch de Young Living Premium Starter Kit aangeschaft, om ons gezin hierbij te ondersteunen. Een kit met de meest gebruikte oliën voor de meest voorkomend vragen in een huishouden. Aangezien we al enige jaren bezig waren met een healthy lifestyle, passen de 100% natuurlijke etherische oliën van Young Living daar perfect bij.

Al snel deelden we met onze vrienden, familie, en iedereen die we spraken eigenlijk, onze ervaring en wat deze kit voor shift had gebracht in ons leven. We zijn heel actief op social media dus deelden we het daar ook en kwam er interesse in de producten, net zoals we dat deden als we een leuke film hadden gezien, een goed boek hadden gelezen of een nieuw restaurant hadden ontdekt. De keuze om met de business opportunity te startten die Young Living biedt was dan ook snel gemaakt. Mensen helpen zoals wij geholpen waren en delen wat de mogelijkheden zijn en wat wij hebben geleerd en er nog voor betaald krijgen ook was een mooie kans om te doen waar we goed in zijn zonder ervoor een hele grote investering te hoeven doen. Hierover kun je overigens meer lezen op deze pagina…..

Na 8 maanden, de dag dat Ed een nieuwe baan begon, ging Daniëlle fulltime vanuit huis werken aan onze Young Living business. Inmiddels heeft Ed sinds 1 januari 2018 zijn reguliere baan op kunnen zeggen om Danielle fulltime te helpen en ondersteunen in het bouwen van onze eigen business.

LEER ONS BETER KENNEN...

WAT DOEN WIJ...