Animal Scents Collection by Young Living

Animal Scents Oil Collection

De Animal Scents Oil Collection bevat oliën die speciaal voor dieren zijn samengesteld. Oliën voor paarden, honden en katten!
Deze exclusieve olie blends zijn speciaal ontwikkeld voor de veelvoorkomende “uitdagingen” die voorkomen bij dieren!

In Amerika bestaat de Animal Scents Essential Oil Collection uit 6 essentiële oliën van therapeutische kwaliteit, maar wij hebben er 5 in Europa.

Deze lijn is ontworpen om het emotionele, mentale, spirituele en fysieke welzijn van onze geliefde dieren te ondersteunen.

De olie blends van Animal Scents zijn specifiek voorverdund voor de gevoeligheid van dieren. Young Living heeft de producten van Animal Scents geformuleerd om de beste ingrediënten en de juiste hoeveelheden te bevatten om de gezondheid en veiligheid van dieren te waarborgen.

We stellen ook voor om het mengsel te testen op een klein oppervlak voordat het op grote schaal wordt toegepast. Ieder dier is anders, dus let goed op hoe het dier reageert op de oliën.

VOORZORGSMAATREGELEN:
Specifiek geformuleerd voor veterinair gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Wees bij katten extra voorzichtig met het gebruik van citrus oliën.
Zorgvuldig aanbrengen volgens de grootte en soort van het dier. Extra verdunning wordt aanbevolen voor kleinere soorten. De veiligheid van het gebruik van de olie bij dieren hangt grotendeels af van de grootte, soort en gezondheid van het dier, evenals de gebruikte hoeveelheid en de kwaliteit van de essentiële olie.

Om details over de producten te zien, plaats je muis op het product naar keuze. NIET KLIKKEN!!!


Hoewel wij zelf geen producten verkopen, bieden we je wel de eenvoudige mogelijkheid om ze te bestellen... MET 24% korting en korting op verzendkosten!

Wil je een product bestellen, klik dan HIER om naar onze webshop te gaan.