MET DANK AAN ONZE SPONSOREN:

Auto volgeladen...

10-10-2019

Ik heb net de donatie opgehaald van goederen die SSK Europe op de kinderen in Ecuador had liggen wachten.... Ik ben zo blij dat we onze Peugeot Rifter hebben gekocht en geen kleine auto! Bedankt Alex en Ferry ( SSK Europe ) voor de schoenen, knuppels, ballen, helmen, handschoenen, shirts,.... Heb ik iets weggelaten???????? Mijn garage is ongeveer net zo vol als mijn auto, dus als je nog steeds een donatie wilt doen, help ons dan om al deze goederen naar Ecuador te verschepen. Je kunt onderstaande link gebruiken om je donatie te doen! Alvast bedankt bij voorbaat!!!
https://www.geef.nl/nl/actie/honkbal-voor-ecuador/Baseball 4 Ecuador ontvangt 5X5 Empower Award!

9-9-2019

Vorige week, tijdens de Europese conventie van Young Living Essential Oils in 2019 in Brussel, werd Honkbal voor Ecuador bekroond met een 5 X 5 Empower Award. Ed Slingerland ontving de prijs namens B4E en werd geraakt door het gebaar, omdat het project slechts bedoeld is om kinderen in Ecuador te helpen honkballen.
We zijn dankbaar voor alle aandacht en nog dankbaarder voor alle donateurs die zo gul hebben gegeven.
Donaties kunnen worden gemaakt via:
https://www.geef.nl/nl/actie/honkbal-voor-ecuador/

Dank je wel SSK Europe !

1-9-2019

Onze vrienden van SSK Europe hebben ons een heleboel spullen gegeven... We moeten nog even kijken wanneer we het gaan ophalen en vooral... Waar gaan we het laten, tot het naar Ecuador kan worden verstuurd! Maar dat mag de pret zeer zeker niet drukken! Alexander Spiekerman van Weezelenburg & Ferry Neuteboom, hartelijk bedankt voor jullie mooie gebaar namens de kinderen van Chongon!!!

Zo ziet honkbal in Ecuador eruit!!

29-7-2019

Van de Young Living Academy in Guayaquil, Ecuador hebben we een kort filmpje gekregen waarop te zien is hoe de kinderen nu honkbal spelen. Dit is nog voordat de baselines waren gemaakt en het veld er nog uitzag als een stuk grond met wat lijnen...

Ook RCH-Pinguins is nu een donatiepunt!

19-6-2019

Vanaf morgen kun je ook je donaties inleveren in de kantine van RCH-Pinguins in Heemstede! Heel blij mee, zo hoef je niet half het land door te rijden voor een inleverpunt in de buurt.

Bedankt RCH-Pinguins!!!

Gulle donatie van Forelle tijdens Little League weekend

10-6-2019

Op de vooravond van het Nederlands Kampioenschap Little League in Almere en Huizen ontvingen wij een mail van Teun van Forelle dat zij graag wat spullen voor Baseball 4 Ecuador wilde doneren. Wij mochten maar liefst 6 tassen in ontvangst nemen met heel veel mooie spullen: ballen, knuppels, handschoenen, honken en zelfs batting tees... Uiteraard kunnen we onze dankbaarheid bijna niet onder woorden brengen!

Bedankt Forelle!!!
Teun kwam de laatste dag van het Little League Kampioenschap flyeren om iedereen nog een keer te attenderen dat je tot 31-7-2019 kan genieten van de heel aantrekkelijke 30% korting die je kunt krijgen als je in het filiaal in Alphen aan de Rijn je American Sports artikelen koopt.

Ook aanwezig op Little League Nederlands Kampioenschap

28-5-2019

Op 8-9-10 juni aanstaande zal er tijdens het Nederlands Kampioenschap Little League in Almere en Huizen een plek zijn waar de spullen voor Baseball 4 Ecuador kunnen worden ingezameld. Dank aan de organisatie van de Little League Nederland dat jullie aandacht willen besteden aan ons project!


Baseball Academy Kennemerland Rabbits doneren oude kleding

13-5-2019

Een hele berg kleding hebben we meegekregen van de Honkbalschool in de Haarlem regio. Aangezien de Rabbits een nieuwe sponsor hebben, mocht de oude kleding gedoneerd worden; wij hebben daar, met heel veel dank, een flink aantal shirts, petten etc. van in ontvangst genomen! Dank je wel Kennemerland Rabbits!

Fastball Magazine geeft hele pagina in Mei-nummer

1-5-2019

In het Mei-nummer hebben we een hele pagina gekregen om heel honkballend Nederland te vertellen over Baseball 4 Ecuador. Wij kunnen je niet vertellen hoe dankbaar we zijn met vrienden als Fastball Magazine ( André Steensma ).Sport is geen prio...

Sport is zeker geen prioriteit als je in Chongón, de buitenwijken van Guayaquil in Ecuador, woont. De kinderen van deze uitgestrekte sloppenwijken buiten de grootste havenstad van Ecuador hebben een dak boven hun hoofd en eten; school is verplicht tot 12 jaar, maar daarna moet de familie een flink bedrag per maand per kind betalen. De Young Living Foundation zorgt voor een groot aantal van de kinderen van Chongón voor gratis school en voeding.

Toen ik vorig jaar voor mijn werk voor Young Living in Chongón was, heb ik alles met mijn eigen ogen kunnen zien. De ouders van ons sponsor-kind werken meerdere banen, de kinderen gaan naar de Academy om een goede scholing te krijgen, maar hun huis stelt niet meer voor dan 4 muren en een dak.

Hetzelfde geldt dan natuurlijk voor een sportveld: een braakliggend stuk land waar voetbal en honkbal op worden gespeeld, waar de geiten grazen en waar de families buiten bijeen komen voor feest.

Let's start a program!

Ik was dan bijzonder vereerd toen ik, namens de Young Living Foundation, gevraagd werd om een honk/softbal programma op te zetten voor de kinderen van Chongón. Samen met de hoofdcoach van Plattsburgh State College, Kris Doorey, ga ik dit programma opzetten. Kris is in de Verenigde Staten bezig met het werven van fondsen ; deze worden gebruikt om een echt honk/softbalveld te kunnen maken en onderhouden.

Omdat alle honkbal gerelateerde artikelen uit de Verenigde Staten moeten komen en dus eigenlijk net zo duur zijn als wat wij er hier in Nederland voor betalen, heb ik bedacht geen geld in te zamelen, maar honkbal spullen. Er is bijna niets aanwezig; een paar knuppels, helmen en ballen is alles dat zij hebben. Handschoenen zijn er niet, want zijn veel te duur.
Ik zou dan ook aan alle lezers willen vragen om in de schuur, garage, op zolder of in je honkbaltas te kijken naar een knuppel die je niet meer gebruikt, een handschoen die je te klein is of ballen die na je training toch maar rondslingeren; die neem ik graag allemaal mee naar Ecuador.

Inzamelpunten

Op een aantal verenigingen, tijdens het Little League weekend en de Baseball Against Cancer dagen is er een inzameling waar te doneren spullen kunnen worden achtergelaten. Al deze donaties neem ik in november mee, als we het programma gaan starten.

Like onze Facebookpagina om ons bereik nog meer te vergroten en met elkaar een mooi stukje sport aan deze kinderen te geven.