De Raindrop Massage

De Raindrop Massage combineert de kunst van aromatherapie met de techniek van Vitaflex en massage.

In de jaren 80 heeft Gary Young zijn kennis over etherische oliën gecombineerd met eeuwenoude technieken van de Lakota indianen; zo ontwikkelde hij de Raindrop Techniek.

De vederlichte techniek van de Lakota indianen is destijds ontwikkeld, omdat de Indianen niet langer meer naar het noorden mochten reizen, naar het noorderlicht waar ze volgens traditie heengingen om hun zieken te helpen helen zowel emotioneel als fysiek.

Door de oliën te combineren met de massage versterken ze elkaar en bieden een revolutionaire manier om balans en harmonie te brengen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel - door de energie in het lichaam weer te laten stromen.

Tijdens de Raindrop Massage worden hoofdzakelijk de volgende oliën gebruikt: Oregano,Thyme, Basilicum, Cypress, Wintergreen, Marjoram, Peppermint en twee oliemengsels. De massage begint bij de voeten, vervolgens worden de verschillende essentiële oliën een voor en op de rug gedruppeld en door de verschillende ontspannende massage technieken over de huid verspreid.

Het hele proces duurt (van begin tot eind) ruim 1 uur, maar de oliën werken na de behandeling zeker nog een week na in de vorm van herstel en harmonisering. Plan de rest van de dag zo weinig mogelijk in en drink veel water om het reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen.

Oiled by Nature verzorgt de Raindrop Massage niet, maar ons team kent vele masseurs door het gehele land, die deze voor je kunnen verzorgen. Wil je zelf leren de Raindrop techniek toe te passen in je praktijk of zelf eens ervaren: neem dan contact met ons op .

Raindrop Technique kit beschrijving staat HIER !