Download hier de meest recente income disclosure van Young Living over 2022.

Business Opportunity

Vanaf het moment dat wij onze business met Young Living hebben opgebouwd, hebben we ontdekt dat dit een van de vriendelijkste en meest laagdrempelige vorm is van Network Marketing die er is met een zeer ruime compensatieplan. Het is een unieke kans voor iedereen om je huidige inkomen aan te vullen of een hele nieuwe carrière te starten.

Ben je iemand met een passie voor beauty, natural health & wellness lifestyle, en werk je graag met mensen? Droom je van een hele andere invulling of zoek je juist een aanvulling op je huidige carrière? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen voor wie een healthy, toxic-free lifestyle al heel normaal is of graag willen.

Heb je er een paar uur per week voor over om een business vanaf huis op te bouwen zonder startkapitaal of salestargets? Wij bieden je persoonlijke begeleiding, tools en handvatten om je op weg te helpen; alles wat je nodig hebt is een doel, lef en wifi!

Ben je al een influencer, wellness professional en geïnteresseerd om te werken met 100% natuurlijke producten op basis van zuivere etherische oliën? Bied je cliënten iets extra’s, onderscheid je in je branche en breidt ondertussen je business uit. Elke onderneming is uniek, dus we stemmen de begeleiding op jou en je bedrijf af. De voordelen van het bouwen van een residual income als ondernemer zijn de moeite waard!

Ons team heeft inmiddels de status van Platinum gehaald, de tweede in Nederland, waardoor we bij de 0,18% (ca. 5400) van alle distributeurs binnen Young Living wereldwijd horen. Hierdoor genereert ons team een residual income welke onze garandeert dat we elke maand een inkomen hebben, tot onze dood. En daarna kunnen we het nalaten als erfenis aan onze kinderen... Welke werkgever doet dat voor jou???

Spreekt dit jou aan, heb je nog geen Young Living account, en wil je meer informatie, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag jouw dromen realiseren! Stuur een mail naar info@oiledbynature.nl of bel naar 06-44286317 en wie weet werken wij binnenkort samen.

Omdat we praten over inkomen en residual income hebben wij hiernaast de Income disclosure van Young Living geplaatst.