Wat Doen Wij?

Door ons werk hebben we veel geleerd over synthetische chemicaliën, die je echt overal terug vind. Wij hebben alle producten (om voor onszelf, ons huis en onze dieren te zorgen) vervangen door producten van Young Living; een clean swap naar een echte toxic-free lifestyle. Dat ging niet 1-2-3, daar hebben we langzaam naartoe gewerkt; elke keer, als een product leeg was, hebben we het vervangen door een product van Young Living. Inmiddels zetten wij de olie producten echt in op alle gebieden: school, werk, sport, beauty, huishouden, huisdieren etc. je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een mooi product voor.

Als Brand Partners bij Young Living geven we door wat wij hebben geleerd. Hoe essentiële oliën de gezondheid kan ondersteunen op zowel fysiek, mentaal als spiritueel gebied. Daarnaast leren we iedereen hoe je op basis van op olie gebaseerde producten, een Natural (chemical-free) lifestyle kunt realiseren.

Ons leven is op zo'n positieve manier veranderd en dat gunnen we iedereen: daarom delen we waar en wanneer we maar kunnen wat Young Living en een toxic-free lifestyle je kan brengen op persoonlijk en zakelijk vlak.

We hebben hele mooie ervaringen opgedaan, sinds we dit avontuur zijn begonnen: we hebben inmiddels veel mensen geholpen, we coachen een internationaal team dat precies hetzelfde doet: dit zijn huisvrouwen en –mannen, moeders, vaders maar ook therapeuten, coaches, masseurs en nog veel meer professionals, mannen en vrouwen die al actief zijn of willen zijn in de Wellness branche.
Velen hebben we geholpen hun dromen te realiseren en zelfs meer dan dat, zodat ook zij hun gezin op een natuurlijke manier kunnen verzorgen – door financieel onafhankelijk te worden en tegelijk hun dromen kunnen verwezenlijken - door net als wij een eigen business op te bouwen met Young Living.