Disclaimer

Oiled By Nature is een onafhankelijke Brand Partner van Young Living producten. Deze essentiële oliën worden al ruim 20 jaar wereldwijd gebruikt bij ondersteuning van allerlei klachten. Benoemen van deze klachten is, in verband met internationale wetgeving, helaas niet mogelijk; gezondheidsclaims met betrekking tot toepassing van natuurlijke middelen is niet toegestaan. Young Living producten hebben ons veel positieve en verrassende reacties gebracht, wij informeren je graag hierover.

Let wel! Wij kunnen, mogen en willen geen medische diagnose stellen en adviseren je altijd (bij twijfel) een arts te raadplegen.

Ondanks de voortdurende zorg aan en aandacht voor deze site, is het mogelijk dat de vermelde informatie, producten of diensten op de site onvolledig c.q. onjuist of achterhaalt zijn. Daarnaast wordt alle aansprakelijkheid voor schade, directe of indirecte, die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de site is verkregen, geheel uitgesloten.

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden, kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzigingen naar andere websites) aanvaardt Oiled By Nature geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.